10 +1 άχρηστα πράγματα για εμένα.

Παίρνω λοιπόν και εγώ την πάσα απο τον stavrosg και αρχίζω:

 

  1. Μικρός ήμουνα διάολος και χτύπαγα συνέχεια. Ποτέ όμως δεν έκανα ράμματα. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό γιατι τα θεωρούσα κάτι σαν παράσημο διαβολιάς και αισθανόμουν οτι για να μην έχω ράμματα , κάτι δεν κάνω σωστά.

  2. Απο το γυμνάσιο-λύκειο και μέχρι πριν 2 χρόνια έπινα _τουλάχιστον_ 2-3 λίτρα Coka cola την ημέρα. Δεν έπινα νερό ποτέ. Ευτυχώς που δεν γίνεται να βάλει κάποιος σωλήνα με παροχή coka cola στο σπίτι του. - “ζεστό”/ “κρύο”/ “coka cola”.

  3. Η κλασσική παρατήρηση των δασκάλων και των καθηγητών στο σχολείο ήταν πάντα: “Έξυπνο παιδί αλλα πολυυυ τεμπέλης. Θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος μαθητής αν διάβαζε λιγο”. Τουλάχιστον στο τεμπέλης δεν έπεσαν καθόλου έξω.

  4. Μικρός μου αρέσανε πάρα πολύ τα κόλλυβα. Η γιαγιά μου φρόντιζε να μου φέρνει συνέχεια. Ήξερα οτι είναι απο κηδείες αλλα δεν με ένοιαζε. Ήταν τοσο νόστιμα!.Ημουν σαν τον Καμπαμαρού, αλλα αντί για ‘Μακαρονάδα!’ φώναζα ‘Κόλλυβα!’. Όταν όμως κάποτε πήγα σε κηδεία δεν ξαναέφαγα.

  5. Είμαι ο τύπος που για κάποιο λόγο του εμπιστεύονται πολλά μυστικά. Κάποτε μου άρεσε πολύ αλλά τώρα σε συζητήσεις έχω συνέχεια το άγχος μου να μή μου ξεφύγει κάτι κατά λάθος. Δεν θυμάμαι με ακρίβεια ποιός μου έχει πεί τι και πότε που δεν πρέπει να το ξέρουν ποιοι. Αφού σκέφτομαι στις συζητήσεις τις παρέας να περιοριστώ στα: “Ναι”, “Οχι”, “Ισως” και “Πάμε να φάμε”..

  6. Η προηγούμενη διαπίστωση είναι ιδιαίτερα περίεργη αν αναλογιστούμε οτι δεν διαθέτω αυτό που οι ξένοι λένε ‘empathy‘. Δεν συμπάσχω στον πόνο του άλλου. Όταν μου λένε κάτι συγκλονιστικό δεν σκέφτομαι ‘Ωχ, τι να του πώ για να νοιώσει καλύτερα’. Σκέφτομαι, ‘Ωχ, τι να πώ για να μην με θεωρήσει τελείως αναίσθητο.”. Είναι σαφές. Είμαι Cyborg.

  7. Εδώ και κάποια χρόνια παίζω πολύ enemy-territory. Είμαι hardcore fan. Αν παίζετε στο shiven.net είμαι ο ‘a panzern00b’.

  8. Είμαι computer retro addict. Η καλύτερα, oldschool. Λατρεύω την εποχή των BBS , των demos χωρίς 3d κάρτες γραφικών. Την εποχή των trackers (εξάλλου το FastTracker II ,το είχα κάνει επιστήμη.), τότε που τα περιοδικά έδιναν 5‘1/4 δισκέτες. Όταν κουβαλάγαμε ολόκληρο το PC με τις CRT οθόνες στα σπίτια φίλων για να παίξουμε Doom με σειριακό καλώδιο. Οταν δεν είχες internet για να ψάχνεις για cheats παιχνιδιών αλλα έπρεπε να προσπαθείς μόνος σου , μαθαίνοντας.

  9. Δεν πίνω καφέ. Ποτέ. Καθόλου.

  10. Μισώ το σύμπαν. Το μισώ. Θεωρώ οτι το big bang ήταν ένα μεγάλο λάθος και η ανθρωπότητα τα τραγικά αποτελέσματα αυτού του λάθους. Ελπίζω σε ένα ‘ατύχημα’ με μοριακή νανοτεχνολογία που θα μετατρέψει το σύμπαν σε άμορφη γκρί μάζα.

10+1: Τσίου.

 

Εγώ θα κάνω ‘πασα’ σε 2 άτομα που δεν έχουν blog :)

karametos και lemonspot. Ίσως αποκτήσουν.